Arthur - Portier zuivering Garmerwolde

“Eigenlijk ben ik een manusje van alles, een regelaar. Je kunt bij het waterschap kansen pakken en je ontwikkelen. Ik ben hier ooit als uitzendkracht begonnen, als assistent van de portier. Inmiddels ben ik zelf portier en doe ik veel meer. Ik ben nog steeds verantwoordelijk voor het toegangsbeleid bij de rioolwaterzuivering in Garmerwolde, maar zorg ook voor veiligheidsinstructies en houd de administratie bij van afvalstromen. En sinds kort mag ik me ook procescoach noemen.

‘Ik ben het gezicht van het waterschap’

Afwisselend werk

Die variatie in mijn werk, maakt het leuk. In Garmerwolde kennen mensen me als het gezicht van het waterschap. Ik doe de port open, beantwoord de telefoon en ik begeleid stagiaires. Op het hoofdkantoor help ik dan weer met het optimaliseren van processen. We kijken nu bijvoorbeeld hoe we de financiële administraties kunnen verbeteren. 

 Arthur - Portier op de zuivering Garmerwolde

‘Door ervaring en een frisse blik te combineren, kom je tot betere oplossingen’

Ik praat over van alles en nog wat mee. Het waterschap is een platte organisatie. Je mening telt hier, er wordt naar je geluisterd. Of je nu een stagiair, een beginner of een ervaren kracht bent. In mijn rol als procescoach heb ik met alle lagen van de organisatie te maken. Dat is soms even schakelen, maar die dynamiek vind ik prettig. Ik hou van nieuwe uitdagingen.

Hecht team

De kwaliteit van ons werk wordt steeds belangrijker. Er komen jongeren bij die zaken weer anders aanpakken. Het is mooi om te zien dat zij ook sommige ouderen mee weten te krijgen. Juist door ervaring en een frisse blik te combineren, kom je tot betere oplossingen. 

Ons team op Garmerwolde is heel gezellig. We hebben vaak uitjes, regelen een BBQ na het werk, drinken samen een biertje of eten tijdens de lunch een uitsmijtertje met elkaar. We zijn hecht. Onze neuzen staan dezelfde kant op.”

Kies jij ook voor waterwerk?

Wij werken samen aan de juiste balans van het water. Maar een goede werkbalans vinden we net zo belangrijk! Bij ons combineer je betekenisvol werk met werkplezier en goede arbeidsvoorwaarden.

Onze vacatures