Altijd op de hoogte zijn van het nieuws van het waterschap? Je kunt je aanmelden voor verschillende nieuwsbrieven. Op deze pagina vind je een overzicht.

  • 100 jaar De Waterwolf

Op 5 november 2020 bestond gemaal De Waterwolf honderd jaar. Sindsdien is dit icoon aan het Reitdiep in gebruik om het te veel aan water af te voeren naar de Waddenzee. Dit 100-jarig bestaan is deels in 2020 gevierd. Dit jaar organiseren we nog een aantal activiteiten en open dagen bij De Waterwolf.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief 100 jaar De Waterwolf

Afmelden nieuwsbrief 100 jaar De Waterwolf

  • Boerderij en Water

Boerderij en Water is een nieuwsbrief van Waterschap Noorderzijlvest over onderwerpen waar agrarische ondernemers en het waterschap elkaar ontmoeten.

Aanmelden nieuwsbrief Boerderij en Water

Afmelden nieuwsbrief Boerderij en Water

  • Gebiedsontwikkeling Zuidelijk Westerkwartier

Een nieuwsbrief over de ontwikkelingen rondom gebiedsontwikkeling Zuidelijk Westerkwartier. Dit een gezamenlijke nieuwsbrief van partners binnen dit project.

Aanmelden nieuwsbrief Zuidelijk Westerkwartier

  • Paterswoldsemeer

Wil je op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom het Paterswoldsemeer? Je kunt je aanmelden voor de volgende nieuwsbrieven:

Gebiedsprogramma Paterswoldsemeer

Gebiedsprogramma Paterswoldsemeer is een nieuwsbrief van Waterschap Noorderzijlvest over de behaalde stappen om de waterkwaliteit van het meer te verbeteren.

Aanmelden nieuwsbrief Gebiedprogramma Paterswoldsemeer

  • Afmelden kan via de nieuwsbrief Gebiedsprogramma Paterswoldsemeer.

Meer in Balans 

Meer in Balans is een nieuwsbrief van Provincie Groningen/Prolander, Meerschap en Waterschap Noorderzijlvest over de ontwikkelingen rondom het Paterswoldsemeer.

Aanmelden nieuwsbrief Meer in Balans

  • Afmelden kan via de nieuwsbrief Meer in Balans.
  • Nieuwe Waterwerken Zoutkamp

Waterschap Noorderzijlvest vergroot de capaciteit van het gemaal H.D. Louwes en versterkt de dijken en kades in Zoutkamp. Dit is nodig om op langere termijn de waterveiligheid te kunnen bieden. De nieuwsbrief houdt je op de hoogte van dit project.

  • Aanmelden en afmelden voor de nieuwsbrief Nieuwe Waterwerken Zoutkamp kan door een e-mail te sturen naar gemalen@noorderzijlvest.nl.
  • Optimalisatie De Onlanden

Optimalisatie De Onlanden is een nieuwsbrief van Waterschap Noorderzijlvest over het optimaliseren van waterberging De Onlanden in aanpassing op klimaatverandering.

  • Rioolwaterzuiveringsinstallatie Westerkwartier

In 2024 wordt een nieuwe rioolwaterzuiveringsinstallatie (rwzi) in Gaarkeuken in gebruik genomen. Deze nieuwe rioolwaterzuiveringsinstallatie gaat de huidige installaties in Marum, Zuidhorn en Gaarkeuken vervangen. In deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de werkzaamheden en ontwikkelingen binnen dit project.

Aanmelden nieuwsbrief RWZI Westerkwartier

Heb je gevonden wat je zocht?