Altijd op de hoogte zijn van het nieuws van het waterschap? Je kunt je aanmelden of afmelden voor verschillende nieuwsbrieven. Op deze pagina vind je een overzicht.

Boerderij en Water

Boerderij en Water is een nieuwsbrief van Waterschap Noorderzijlvest over onderwerpen waar agrarische ondernemers en het waterschap elkaar ontmoeten.

Aanmelden nieuwsbrief Boerderij en Water

Afmelden nieuwsbrief Boerderij en Water

Gebiedsontwikkeling Zuidelijk Westerkwartier

Een nieuwsbrief over de ontwikkelingen rondom gebiedsontwikkeling Zuidelijk Westerkwartier. Dit een gezamenlijke nieuwsbrief van partners binnen dit project.

Aanmelden nieuwsbrief Zuidelijk Westerkwartier

Nieuwe Waterwerken Zoutkamp

Waterschap Noorderzijlvest vergroot de capaciteit van het gemaal H.D. Louwes en versterkt de dijken en kades in Zoutkamp. Dit is nodig om op langere termijn de waterveiligheid te kunnen bieden. De nieuwsbrief houdt je op de hoogte van dit project.

  • Aanmelden en afmelden voor de nieuwsbrief Nieuwe Waterwerken Zoutkamp kan door een e-mail te sturen naar gemalen@noorderzijlvest.nl.

Optimalisatie De Onlanden

Optimalisatie De Onlanden is een nieuwsbrief van Waterschap Noorderzijlvest over het optimaliseren van waterberging De Onlanden in aanpassing op klimaatverandering.

Paterswoldsemeer

Wil je op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom het Paterswoldsemeer? Je kunt je aanmelden voor de volgende nieuwsbrieven:

Gebiedsprogramma Paterswoldsemeer

Gebiedsprogramma Paterswoldsemeer is een nieuwsbrief van Waterschap Noorderzijlvest over de behaalde stappen om de waterkwaliteit van het meer te verbeteren.

Aanmelden nieuwsbrief Gebiedprogramma Paterswoldsemeer

  • Afmelden kan via de nieuwsbrief Gebiedsprogramma Paterswoldsemeer.

Meer in Balans 

Meer in Balans is een nieuwsbrief van Provincie Groningen/Prolander, Meerschap en Waterschap Noorderzijlvest over de ontwikkelingen rondom het Paterswoldsemeer.

Aanmelden nieuwsbrief Meer in Balans

  • Afmelden kan via de nieuwsbrief Meer in Balans.

Rioolwaterzuiveringsinstallatie Westerkwartier

In 2024 wordt een nieuwe rioolwaterzuiveringsinstallatie (rwzi) in Gaarkeuken in gebruik genomen. Deze nieuwe rioolwaterzuiveringsinstallatie gaat de huidige installaties in Marum, Zuidhorn en Gaarkeuken vervangen. In deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de werkzaamheden en ontwikkelingen binnen dit project.

Aanmelden nieuwsbrief RWZI Westerkwartier

Rioolslibverwerking Garmerwolde

Deze nieuwsbrief houdt je op de hoogte van de verschillende projecten die op en rondom de rioolwaterzuiveringsinstallatie (rwzi) in Garmerwolde plaatsvinden.

Aanmelden nieuwsbrief Rioolslibverwerking Garmerwolde

Sluis Schouwerzijl

Om het water in extreme situaties vast te houden of af te voeren, gaat het waterschap in Schouwerzijl een afsluitvoorziening aanbrengen in de sluis. Daarnaast zal het de sluis renoveren en de Schouwerzijlsterbrug herstellen. Deze nieuwsbrief houdt je op de hoogte van de voortgang.

  • Aanmelden en afmelden voor de nieuwsbrief over de sluis Schouwerzijl kan door een e-mail te sturen naar gemalen@noorderzijlvest.nl.

Meerjarige Veldmetingen Eems-Dollard

Het waterschap gaat langdurig metingen verrichten naar het effect van waterstanden, golven en wind in de Waddenzee en het Eems-Dollard gebied.

  • Aanmelden en afmelden voor de nieuwsbrief Project Meerjarige Veldmetingen Eems-Dollard kan door een e-mail te sturen naar communicatie@noorderzijlvest.nl

Heb je gevonden wat je zocht?