Ben je student in het MBO, HBO of WO en op zoek naar een leuke en interessante stage in een dynamische omgeving? Dan is Waterschap Noorderzijlvest een prima plek voor je.

Tijdens je (afstudeer)stage krijg je voldoende ruimte voor het maken van opdrachten en bijvoorbeeld je stageverslag of afstudeeropdracht. Uiteraard ontvang je een stagevergoeding. En krijg je de mogelijkheid om jezelf te bewijzen en te ontwikkelen. Wij zorgen voor een prettige werkomgeving en goede begeleiding van je stage of afstudeeropdracht.

Solliciteren

Wil je stage lopen? Stuur ons dan een brief met je cv, in welke periode je stage wilt lopen en welke stageopdracht je wilt gaan doen. Ons adres: Waterschap Noorderzijlvest, Postbus 18, 9700 AA Groningen, team HR. Mailen kan ook naar stage@noorderzijlvest.nl.

Procedure

Heb je gesolliciteerd op één van onze stageopdrachten? Wij sturen je dan zo spoedig mogelijk een bericht van ontvangst. Als jouw aanvraag aansluit bij ons aanbod, nodigen we je uit voor een gesprek. Tijdens dit gesprek kun je je aanvraag toelichten, zullen wij ons aan jou presenteren en uitleggen wat we van je verwachten.

Gekwalificeerd opleidingsbedrijf

Wij hechten waarde aan kwalitatief goed opgeleide medewerkers en geschikte medewerkers. Om deze reden bieden we veel ruimte voor beroepspraktijkvorming voor leerlingen en studenten van het MBO, HBO en WO. Wij zijn een gekwalificeerd opleidingsbedrijf voor het beroepsonderwijs. In de groene sectoren, de economisch-administratieve sector en de techniek. Bekijk de onderstaande websites voor meer informatie.

Bekijk de website van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) voor meer informatie. 

Heb je gevonden wat je zocht?